Protočni bojler ZIM TIP 5,5 KW 220V (6 bar)

14.990,00 рсд

je proizvod koji je namenjen za montažu na svim mestima gde je potrebna topla voda, a monofazni je priključak napajanja. Ima široku mogućnost ugradnje.

U kuhinji se montira preko baterije za protočni bojler, može se ugraditi iznad sudopere ili u sudoperi pomoću ugradne baterije. Protok je 3.2L minut na 40 C, idealan je za montažu u sudoperi ili šanku za profesionalne namene, lavabou itd.

Category:

ZIM BOJLER je idealan aparat za frizerske salone jer potpuno opslužuje šamponjeru za pranje kose (ako postoji mogućnost povezivanja na trofazni priključak, ima mogućnost da ugradi naš jači grejač od 9 kW ili 6 kw). Povezuje se preko niskopritisne baterije dubeće ili iznad šamponjere samo se na mesto gde se vezuje lula na bateriji, poveže tuš crevo (ako se koristi klasična baterija za mali bojler).  A može se iskoristiti standardna baterija na šamponjeri, koja je inače visokopritisna, ali ima mogućnost povezivanja niskopritisnog aparata,tako što se iskoristi priključak za tuš crevo na bateriji,na tom priključku se vezuje drugo crevo kao dovod do bojlera (plava nožica) pomoću reducira 1/2na 3/8,a na izlazu od bojlera (crvena nožica) se montira tuš crevo sa ručicom tuša pomoću reducira ½ na 3/8,od preostale dve cevi na bateriji jedna bilo koja se povezuje na dovod hladne vode u zidu, a druga se zatvara štoplijem (višak).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Protočni bojler ZIM TIP 5,5 KW 220V (6 bar)”

Your email address will not be published.