O nama

Kompanija ZIM posluje od 1993. godine. Do sad je proizvela i na tržište plasirala preko 10.000 protočnih bojlera u varijantama od 5.5 kW i 9 kW. Pored proizvodnje firma pruža i prateće usluge ugradnje i servisa. Kompanija ZIM je okupila tim ljudi koji neprestano rade na usavršavanju proizvoda kako bi kupci bili što zadovoljniji i kako bi potrošnja vode i električne energije bila maksimalno iskorisćena!
Proizvodnja, servis i maloprodaja naše kompanije se nalaze u Kragujevcu ali naši proizvodi se nalaze širom Srbije kao i u domovima naših susednih država.
Mnogobrojne nagrade i priznanja koje smo dobijali na sajmovima širom Evrope ukazuju na to da su stručnjaci prepoznali nas proizvod kao nešto što je velika pomoc i usteda modernim domacinstvima.

ZIM bojleri našli su svoje mesto u brojnim javnim i privatnim poslovnim objektima: kompanija “Obi”, Turistička agencija “Atlantik”, hotel “Euro Gaj”, Kafe “Caffe”, Restoran “Novi fijaker”, Nova Odyseja, Restoran “Krčma”, Kafe “Krug”,  frizerski salon “Madam”, kozmetički studio “Naomi”, frizerski salon “Moschino”, Studio “Rio”, frizerski studio “Jelena Style”…

To smo mi, a nase proizvode i nas možete upoznati u našem maloprodajnom objektu u Kragujevcu.

Nagrade i priznanja

ZIM bojleri su priznati kao najbezbedniji proizvod od strane akreditovanih isnstitucija i Saveza pronalazača Srbije, o čemu svedoče međunarodna i domaća priznanja kao što su:

  • Majski sajam tehnike u Beogradu (dve zlatne i dve srebrne medalje Mihailo Pupin)
  • Međunarodna izložba patenata u Budimpešti (1. mesto – zlatna medalja)
  • Tesalium (YU Eureka 1.mesto za tehničko rešenje – zlatna medalja)
  • Međunarodna izložba patenata i novih tehnologija u Sofiji (srebrna medalja)
  • Dve zlatne medalje Mihailo Pupin Saveza pronalazača i autora za pronalazak 1996. godine
  • Srebrna medalja  Mihailo Pupin Saveza pronalazača i autora za pronalazak 1996. godine
  • Zlatna medalja YU Eureka za patent 1996. godine